Vevőszolgálat: +36-20-377-95-58 (Munkanapokon: 9:00-16:00)
Keresés:
 
Fényképezőgép és kamera akku
Notebook akku
Notebook töltő
Telefon és PDA akku
Notebook autós töltő
Töltő
Tablet akku
Apple kiegészítők
Számítástechnika
Kijelzővédő fólia
Telefontok
Online pénztárgép akku
Akkumulátork, elemek

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Megoldás a Micro USB és Apple Lightning csatlakozók könnyű használatához

Bizonyára már Önnel is előfordult, hogy amikor okos eszközét tölteni akarta a Micro USB vagy Apple Lightning csatlakozó nem akart sehogysem a helyére menni vagy sikerült fordítva beerőltetni a csatlakozót.

2017-05-03 22:10
Tovább...

Lemerülne a telefonja mielőtt hazaérne? Itt egy okos megoldás!

Bizonyára már mindenkivel előfordult, hogy várt egy fontos hívást, vagy éppen telefonált egy halaszthatatlan ügyben és a telefon akkumulátora lemerült. Ez természetesen olyankor szokott előfordulni, amikor nincs a közelben töltési lehetőség, konnektor vagy autó szivargyújtó. Mit tehetünk ennek megelőzésére? Erre kínál egy nagyon egyszerű és kedvező áru megoldást az AkkuBánya web áruház.
2013-10-16 15:19
Tovább...

Akkumulátorok elérhető áron!

Manapság az elektronikai eszközök akkumulátorának élettartama még rendeltetésszerű használat mellett sem túl magas. Tehát ha úgy tervezzük, hogy új laptopunkat vagy telefonunkat sokáig szeretnénk használni, szinte biztosan számolnunk kell egy akku cserével.


2013-10-08 13:05
Tovább...

A technika korát éljük!

A technika korát éljük! Korunk egyik leglendületesebben fejlődő iparága a technikai, számítástechnikai eszközök piaca. Az egyre profibb, egyre sokoldalúbb termékek egy alkatrésze azonban nem mindig a legmegbízhatóbb.

2013-05-31 11:09
Tovább...

7 tuti tipp az akkumulátorokhoz

 

Elektromos készülékeinkben található akkumulátorokkal nem találkozunk nap, mint nap, mivel a tervezők jól bepakolták azokat a készülékeink belsejébe, ennek ellenére az akkumulátorok szinte naponta hallatnak magukról. Akkumulátoraink az elmúlt pár évben hatalmasat fejlődtek, köszönhetően a mérnöki leleményességnek. Mára már sokkal kisebb helyen sokkal nagyobb energiát tudnak tárolni akkumulátoraink és igyekeznek lépést tartani egyre nagyobb energia étvággyal rendelkező kütyüjeinkkel.2013-05-20 10:41
Tovább...
Archívum »

Online bankkártyás fizetés
Látogassa meg az Akkubányát az Árgépen.
Látogassa meg az Akkubánya webáruházat a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogassa meg az Akkubányát az Árköz.hu oldalon.
Látogassa meg az Akkubányát az Árköz.hu oldalon.